У Вигодянській громаді знайшли скелетований труп, який більше року не можуть опізнати

Справа “висяк”: у Вигодянській громаді на Одещині знайшли скелетований труп, який вже майже 1,5 року не можуть опізнати. Залишки людини виявили ще у лютому 2023 року в лісо-смузі неподалік села Важне.

Поліція розслідує злочин – умисне протиправне заподіяння смерті. Поки без жодних результатів, а не розкрита обтяжлива справа на особистому жаргоні правоохоронців стала “висяк”.

Слідчі-криміналісти припускають, що знайдене тіло чоловічої статі. Торік, 16 лютого під час огляду на кістках та одязі експерти не виявили ознак насильницької смерті.

Вже майже 1,5 року скелетований труп залишається невпізнаним. У спецустанові зберігаються біологічні матеріали тіла: кров, м`які тканини, волосся, кістки та інше.

В ході розслідування необхідно призначити молекулярно-генетичні дослідження. Так вважають в Одеському райуправлінні поліції № 2.

Без них, як доказу неможливо дослідити всі обставини справи, перевірити версії події та підтвердити причетність осіб до вчинення злочину.

За клопотанням поліцейських, нещодавно Біляївський райсуд дозволив їм доступ та вилучення біоматеріалів знайденого торік трупу біля села Важне.

Скільки часу займе дослідження ДНК наразі не відомо. “Вигода.Інфо” надалі слідкуватиме за подальшим розвитком розслідування.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Жителям на околицях Вигоди Одеського району вогонь завдав лиха
Наступний запис Мешканець Вигодянської громади здобув 2 місце на турнірі з рукопашки
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: