Нацрада зареєструвала онлайн-медіа “Вигода.Інфо”

Вчора, 28 вересня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала суб’єкта у сфері онлайн-медіа Євгена Волосєвича за назвою ЗМІ – “Вигода.Інфо”.

Відповідне рішення за № 1007 одноголосно прийняте на засіданні Нацради. “Вигода.Інфо” – це медіа, що регулярно поширює інформацію у текстовій, аудіо-, аудіовізуальній чи іншій формі в електронному (цифровому) вигляді за допомогою мережі Інтернет.

Засіб масової інформації виходитиме у світ під редакційним контролем суб’єкта та постійною назвою як індивідуалізуючою ознакою.

Дякую друзям за підтримку і всебічну допомогу на цій дорозі! Без вашої помочі й віри це було б неможливо! Також вдячний Нацраді за їх важливу роботу, тій великій когорті працівників за їх оперативні консультації, постійний супровід на шляху реєстрації.,пише на своїй сторінці Facebook Євген Волосєвич.


Зазначимо, що Вигода.Інфо тепер має ідентифікатор медіа R40-01424, а засіб масової інформації за сімома видами внесено в Реєстр суб’єктів у сфері медіа.

Цікаво, що у статті за підсумками засідання на сайті Нацради, зокрема відмічено, що реєстрант Волосєвич Є. С. із села Вигода Одеської області комплексно підійшов до процесу реєстрації. Він вніс до Реєстру одразу свій вебсайт, сторінку в соцмережах Facebook, Instagram, канал на Youtube, у Telegram, Viber та WhatsApp.


Нагадаємо, 01 серпня ми писали, що “Жителі села Вигода” проводить ребрендинг у медіа “Вигода.Інфо”, але зберігає формат інтернет-спільноти.

Вже незабаром рівно 15 років від старту нашої інтернет-спільноти, як громадської ініціативи далекого 2008-го. Весь цей час ми безперервно працюємо та наповнюємо інфопростір, спілкуємось, знаходимо розв’язання нагальних питань, були і є ньюсмейкерами тощо.

Роки діяльності самовільно розставляють свої формати, а формати пропонують свої найменування, що говорять.

Отож, черговою сходинкою розвитку “Вигода.Інфо” стає реєстрація Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.


Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У Вигодянській громаді затвердили нового старосту, для Паліївського округу
Наступний запис Винороб-управлінець на одеській ниві – Сандр Шойхет
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: