Депутатка Вигодянської громади на Одещині поїхала в міжнародне відрядження

Вона має взяти участь у моніторингу за виконанням та відновленням громадських робіт в столиці Молдови. Це перша в історії міжнародна поїздка депутата Вигодянської сільради в Одеському районі.

Рішення про надання дозволу на відрядження за кордон депутатці Наталії Переходченко прийняли 19 вересня, під час пленарного засідання сесії Вигодянської сільради.

Сьогодні, 20 вересня Наталія Переходченко вже мала виїхати до Молдови.

В рішенні йдеться, що протягом декількох днів вона візьме участь у моніторингу за виконанням та відновленням громадських робіт у Центральному секторі Генерального меру муніципалітету в місті Кишинів, Республіка Молдова.

Відмітимо, що депутатам місцевих рад в Україні заборонений виїзд за кордон, виключення лише – службове відрядження.

Поділитись:
Попередній запис У Вигоді на Одещині планують бурити артсвердловину – виділили кошти
Наступний запис На війні загинув петровець Володимир Мацагон – воїна розшукували півроку
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: