У Вигодянській громаді роздаватимуть продукти сім’ям військових та 75+

Продуктові набори зможуть отримати сім’ї військових та жителі Вигодянської громади на Одещині яким понад 75 років. За гумдопомогою треба прийти самостійно – 1 жовтня.

Про це написали на сторінці місцевої влади у Facebook.

Там йдеться, що 1 жовтня 2024 року з 9:00 до 15:00 години Вигодянською сільрадою буде здійснюватися видача продуктових наборів для осіб похилого віку від 75 років, а також гуманітарної допомоги сімʼям мобілізованих військовослужбовців.

Зокрема, для цього 19 вересня на сесії виділили 255200 гривень з бюджету громади. Це стосується придбання продуктів, для пакетів родинам військових, в них мають увійти крупи: гречка, рис, геркулес, також макарони, олія, паштет, чай, згущене молоко, цукор, консервований горошок.

Отримати допомогу можна самостійно за приведеними нижче адресами. При собі обовʼязково треба мати паспорт.

  • с. Вигода, вул. М. Новікова 46, приміщення Будинку культури;
  • Березанський старостинський округ – с. Березань, вул. Центральна 60, приміщення Будинку культури, с. Дослідне – заклад дошкільної освіти “Стумочок”, с. Петрове – приміщення Будинку культури, с. Курган – приміщення Будинку культури;
  • Василівський старостинський округ – с. Василівка, вул. Центральна 64, приміщення колишньої адмінбудівлі сільради;
  • Кам’янський старостинський округ – с. Кам’янка, вул. Тираспольська, 32, приміщення колишньої адмінбудівлі сільради;
  • Секретарівський старостинський округ – с. Секретарівка, вул. В. Фаркажа , 27, приміщення колишньої адмінбудівлі сільради;
  • Паліївський старостинський округ – с. Паліївка, вул. Іжаковського, 1, приміщення гімназії.

Гуманітарку роздаватимуть з нагоди Дня захисників і захисниць України та Міжнародного дня осіб похилого віку.

Нагадаємо, у травні жителям 75+ Вигодянської громади також видавали продуктові набори.

Поділитись:
Попередній запис Жителі Петрове на Одещині відвідали сесію – люди скаржаться на водопостачання (відео)
Наступний запис На Одещині зґвалтували дівчинку біля зупинки “Сонячне” – інсайд
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: