В Доброжанове Одеського району мешканці самотужки латали ями на дорозі (фото)

В селі Доброжанове Одеського району місцеві жителі не стали чекати від служб необхідного ремонту автомобільної дороги та прийнялись самотужки до роботи.

Селяни Ігор Зайков та Олександр Лисак використовуючи власну техніку і фізичну силу, засипали ями на ділянці завдовжки близько кілометра. Це дорога від сміттєзвалища і практично до кінця вулиці Миру.

За матеріал вони використовували вторинний асфальт. Його раніше безоплатно отримали від робітників, які неподалеку виконували свій підряд.

Дізнавшись про таку ініціативу і громадські роботи, ремонтники відразу відгукнулись на прохання та пішли доброжанівцям назустріч.

На все пішло шість автомобільних двовісних причепів, які чоловіки розвантажили вручну. Попередньо, перед насипом кожну яму очистили. Насип як змогли утрамбували, а далі спекотна погода має посприяти укладенню вторсировини.

Нагадаємо, 30 квітня у Telegram-каналі “Вигода.Інфо” ми писали, що в селі Вигода Одеського району на вулиці Ювілейна місцеві мешканці також самотужки засипали ями на дорозі.


Читайте також:

На Одещині краєзнавці дослідили рік заснування села Доброжанове

У селі Доброжанове на Одещині погоріли будівлі та угіддя – резонансна пожежа

В селі Доброжанове на Одещині розпочинає роботу курінь козацького полку

Поділитись:

Один коментар до “В Доброжанове Одеського району мешканці самотужки латали ями на дорозі (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В селі Вигода на Одещині зникла мозаїка з фасаду Будинку культури – декомунізація
Наступний запис В Роздільнянському районі студенти прибирали на станції Карпове
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: