У Вигоді на Одещині люди допомогли відновити дах погорілого будинку

Згарище даху спільними силами допомогли відновити небайдужі люди. Оселя зайнялась у липні, під час пожежі в балці на околицях села Вигода Одеського району.

Ми раніше писали, що 11 липня була резонансна пожежа на площі 2,5 Га. Саме тоді найбільше постраждало домогосподарство родини Пелехатих, що на сільській вулиці Шилова.

Наслідки пожежі у селі Вигода, 11 липня 2024 року

Вчора, 21 серпня в інтернет-спільноті Вигода.Інфо: “Жителі села Вигода” розмістили фотографії будівельних робіт та допис подяки від імені господаря Василя Пелехатого.

“…завдяки допомозі, яку надали друзі, колеги, просто знайомі та зовсім не знайомі люди, дах будинку вже відремонтовано. Я вражений тим на скільки швидко всі відгукнулися і підтримали, і ділом, і словом, і фінансово. Ваша підтримка є неоціненною для мене та моєї сім‘ї. Дякую вам люди! Зичу всім миру і добра”,

– зокрема йдеться у дописі.

Небайдужі люди не залишили родину сам на сам у біді та кинулись на допомогу


Нагадаємо, у березні ми також повідомляли, що у Вигодянській громаді на Одещині волонтери прибирали домогосподарство та підготували майданчик для майбутнього модульного будиночка. Правда тоді це були наслідки дронової атаки росії.

Поділитись:

Один коментар до “У Вигоді на Одещині люди допомогли відновити дах погорілого будинку

Залишити відповідь

Попередній запис Малеча у дитсадку на Одещині готує подарунки воїнам – своїм батькам (відео)
Наступний запис В Одеському районі п’ять днів не буде газу
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: