У Вигодянському ЦНАПі з’явився державний реєстратор – нові адмінпослуги

У ЦНАПі Вигодянської громади на Одещині з’явився державний реєстратор, якого не могли знайти впродовж декількох років. Тепер в Центрі можливо отримати додатково ще 18 адміністративних послуг, яких не вистачало населенню.

“Шановні мешканці! З радістю повідомляємо Вам, що нарешті закрита вакантна посада державного реєстратора Вигодянської сільської ради”,

пишуть у місцевому Центрі надання адміністративних послуг.

Вже із завтрашнього дня, 28 серпня планується перший робочий день держреєстратора. Тому можливо звернутись з питань інформаційно-консультативного обслуговування та приймання заяв громадян, для реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Зазначають, що державний реєстратор тепер буде вести щоденне приймання на постійній основі, починаючи з 11 години. Центр надання адміністративних послуг працює за адресою: Одеський район, с. Вигода, вул. Миколи Новікова, 46. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:30-17:30 (обідня перерва 13:00-14:00) години.

ЦНАП в селі Вигода запрацював у грудні 2022 року в приміщенні сільського Будинку культури. Весь цей час шукали власного держреєстратора, а в Центр інколи приїздив фахівець із Біляївки.

Нагадаємо, торік ми писали, що у ЦНАПі оновлюють дані реєстру Вигодянської територіальної громади.

Послуги які надаються державним реєстратором:

  1. – Державна реєстрація юридичної особи або фізичної особи, яка має намір стати підприємцем.
  2. – Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, у тому числі змін до установчих документів в юридичної особи.
  3. – Державна реєстрація включення відомостей про юридичну особу, зареєстровану до 1 липня 2004 року, відомості про яку не містяться в Єдиному державному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  4. – Включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відомостей про створення відокремленого підрозділу юридичної особи або про його закриття.
  5. – Державна реєстрація припинення юридичної особи в результаті її ліквідації, злиття, приєднання, поділу або перетворення
  6. – Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи.
  7. – Видача юридичним особам дублікатів оригіналів їх установчих документів та змін до них.
  8. – Державна реєстрація включення відомостей про фізичну особу-підприємця, зареєстровану до 1 липня 2004 року, відомості про яку не містяться в Єдиному державному реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  9. – Державна реєстрація змін до відомостей про фізичну особу – підприємця, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань
  10. – Державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичною особою-підприємцем за її рішенням.
  11. – Видача витягу, виписки. Довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  12. – Державна реєстрація права власності на нерухоме майно.
  13. – Державна реєстрація інших (відмінних від права власності) речових прав на нерухоме майно.
  14. – Внесення змін до записів Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
  15. – Скасування державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
  16. – Скасування запису Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
  17. – Скасування рішення державного реєстратора.
  18. – Видача витягу, інформаційної довідки та виписки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Оновлення

За повідомлення у ЦНАПі, 28 серпня відбулося анонсоване та перше приймання громадян держреєстратором. Основні питання – реєстрація права власності на об’єкти нерухомого майна.

Додатково зазначили, що приймання державним реєстратором також можливе за попереднім записом в електронній черзі: vygoda-gromada.toolkit.in.ua/ або за номером телефону (048)753-10-06.

Фото: Вигодянський ЦНАП
Поділитись:

Залишити відповідь

Попередній запис В селі Дачне на Одещині монтують модульні укриття для шкіл (фото)
Наступний запис В селі Вигода на Одещині збили собаку – водій зник з місця ДТП
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: