Комунгоспу Вигодянської громади надійшла пропозиція запровадити онлайн-сервіс в своїй роботі

КПВС “Водограй” Вигодянської громади на Одещині надіслано депутатське звернення про необхідність запровадження онлайн-сервісу за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber та/або Telegram.

Про це повідомив депутат сільради Євген Волосєвич на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться, ціль – створення каналу комунікації з абонентами, підтримки та зворотного автоматизованого зв’язку зі споживачами комунальних послуг, які надає КПВС “Водограй”. А мета – це покращення комунальних сервісів, інформування про аварійні ситуації та оперативного реагування на них, повідомлення про відсутність, або погіршення якості надання комунальних послуг тощо.

До ініціативи та вивченню питання спонукали численні скарги виборців, споживачів комунальних послуг щодо відсутності належної комунікації з комунгоспом, – пише Є. Волосєвич.

Додатково, КПВС “Водограй” надіслано актуальну інформацію від різних розробників чат-ботів, для ознайомлення з ринком надання подібних послуг.

Зазначається, що подальше рішення про необхідність запровадження чат-ботів у роботі підприємства за адміністрацією КПВС “Водограй”, а також у разі й термінів початку роботи онлайн-сервісу.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Одеський район зазнав наймасштабнішої ворожої атаки за час російсько-української війни
Наступний запис В Одеській залізниці працює онлайн-табло розкладу електричок по станції Вигода
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: