Вночі Одеський район атакували дрони та надзвукові ракети

Вночі країна-терорист росія атакувала Одещину 19 ударними дронами типу “Shahed-136/131” та двома надзвуковими ракетами “Онікс”, а також “Калібрами”. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посиланням на Telegram-канал Сил оборони півдня України.

Як йдеться, ворог атакував припортову інфраструктуру. Морський вокзал в Одесі внаслідок цього зазнав значних пошкоджень. В будівлі привокзального готелю, який вже кілька років стоїть пусткою, виникла пожежа.

Внаслідок падіння уламків в ході бойової роботи, пошкоджень і займання зазнали складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси. Також займалася трава на відкритих територіях. Пожежі оперативно ліквідовано вогнеборцями. Постраждалих не зафіксовано.

У результаті вибухових хвиль було пошкоджено вікна в кількох будинках, а також одна жінка отримала травми. Їй надана медична допомога, вона перебуває в лікарні.

Оновлення: У склад, де зберігалося зерно, влучила російська ракета. Двоє людей, що працювали у приміщенні, з ночі не виходили на зв’язок. О 12:15 під завалами було знайдено тіло однієї зі зниклих осіб. Через пів години під завалами знайдено тіло другого загиблого внаслідок нічної атаки російських терористів на Одесу.

Вночі повітряна тривога по області була оголошена об 23:53 та тривала до 01:16 години. В Одеській ОВА зазначають, що злочини російських терористів фіксують правоохоронні органи.

За повідомлянням Повітряних Сил ЗСУ, знищено 19 ударних БпЛА “Shahed-136/131” та 11 “Калібрів”. По одному “Калібру” над Миколаївщиною і Кіровоградщиною, переважна ж більшість в небі над Одещиною.

Під час нічної атаки пуски “шахедів” здійснювались з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф), “Калібрів” – з малого ракетного корабля та підводного човна з акваторії Чорного моря (райони Феодосія, Новоросійськ), “Оніксів” – із району Севастополя.

Візуалізація на мапі маршрутів різних типів ракет і БпЛА, які атакували Одесу вночі 25.09.23

Поділитись:

Один коментар до “Вночі Одеський район атакували дрони та надзвукові ракети

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Золкін записав інтерв’ю з вигодянцем-зрадником, який “зливав” ворогу пересування ЗСУ на Одещині
Наступний запис Британський блогер Вілл Еггертон зняв тікток у Вигоді на Одещині
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: