В Одеському районі виявили тіла двох зниклих дітей

Сьогодні, 02 жовтня в селі Березань Одеського району виявили тіла двох підлітків, яких до цього розшукували родичі та правоохоронці. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посиланням на поліцію Одеської області. За інформацією ДСНС, подія трапилась в селі Дослідне.

Нагадаємо, ми сьогодні повідомляли, що в селі Вигода Одеського району зникло двоє дітей, їх розшукує поліція. Серед зниклих були 13-річні хлопці, місцеві жителі та однокласники Денис Кипріян і Євгеній Китайко.

Вчора вдень учні 7-Б класу Вигодянського ліцею пішли разом на прогулянку і не повернулися додому. Вранці наступного дня родичі одного з хлопців повідомили спецслужби про зникнення дітей.

«Батьки власними силами сподівалися розшукати синів: мали надію, що ті десь поїхали, бо їх бачили біля залізниці. Втім невдовзі одяг одного розшукуваного виявив охоронець штучної водойми для поливу виноградників у селі Березань. Після цього вони звернулися по допомогу до нас»,розповів начальник сектору ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 Олександр Маренченко.

Як йдеться, поліцейські та рятувальники оперативно розпочали пошукову операцію на тому самому місці. Через декілька годин, на жаль, вдалося виявити обох дітей без ознак життя. Водолази витягли їх із глибини басейна. За попередніми даними, смерть хлопців настала в результаті утоплення.

Зазначається, що слідчими розпочато впровадження в рамках провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тіла дітей будуть направлені на судово-медичну експертизу з метою встановлення остаточної причини їх смерті.

«Втрата дітей – велике горе для батьків та рідних. Чи можна було запобігти цій трагедії, важко зараз сказати. Та хочу наголосити, закликати, достукатися до всіх – постійно тримайте зв’язок з дітьми, домовляйтеся з ними, де вони будуть проводити час, де їх шукати, якщо раптом пропаде з ними зв’язок. І якщо вони не повернулися вчасно додому, не зволікайте, а відразу дзвоніть у поліцію за номером «102», – закликав поліцейський.

За інформацією ГУ ДСНС в Одеській області, повідомлення рятувальникам надійшло 01 жовтня вранці. А саме, що в селі Дослідне Одеського району, під час купання у штучній водоймі зникли діти.

На місце події прибули водолази ДСНС, які вилучили з води тіла двох 13-річних хлопчиків. Також на місці події з батьками загиблих працювали психологи ДСНС. Усі деталі події з’ясовує поліція.


Нагадаємо, що в лютому 2020 року на вулиці Енергетиків в с. Вигода Одеського району трапилась жахлива дорожня пригода. По вулиці їхав автомобільний кран, в якого відчепилася лапа та заділа школяра. Хлопчик повертався зі школи додому та йшов по узбіччі дороги Т1619.

Постраждалим тоді виявився місцевий школяр, учень 3-б класу, Капріян Денис. Дитина знаходилась у реанімаційному відділені лікарні з черепно-мозковою травмою та вкрай важкому стані. Батьківський комітет Вигодянської школи оголошував збір коштів на лікування Дениса.

Поділитись:

Один коментар до “В Одеському районі виявили тіла двох зниклих дітей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одеському районі поліція розшукує двох дітей
Наступний запис В селі Вигода перейменували вулицю Космонавтів
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: