У Вигодянській сільраді повідомили куди телефонувати, якщо немає води

У Вигодянській сільраді на Одещині повідомили номер телефону, за яким потрібно телефонувати, якщо у вас немає води. Нагадаємо, вчора ми писали, що у громаді люди масово потерпають без водопостачання, а до місцевого комунгоспу додзвонитись неможливо.

Тож, якщо водопостачання відсутнє більш ніж 12 годин телефонуйте за номером телефону:

(098) 514 99 30


“Коли виключають електропостачання, працівники комунальних підприємств підключають генератори, щоб не припиняти подачу питної води до домівок людей. Проте, їх підключення вимагає час, через що, водопостачання може бути відсутнє, тому мінімальний запас води має бути у кожній оселі! Порушення технологічних вимог може призвести до аварійних ситуацій на водопровідних мережах, тому просимо ставитись до ситуації з розумінням. Водночас у зв’язку з спекотною погодою збільшилось споживання води абонентами”,

– зокрема пишуть на сторінці сільради у Facebook.

Також зазначається, що на всій території Вигодянської громади діють 43 артезіанські свердловини з яких подається вода.


Читайте також:

У Вигодянській громаді на Одещині люди масово потерпають без води

У Вигодянській громаді на Одещині підвищили тариф за воду на 90 %

В селі Вигода на Одещині потерпають від низького тиску води

Поділитись:

Один коментар до “У Вигодянській сільраді повідомили куди телефонувати, якщо немає води

  1. Месяц нет воды в селе Выгода.
    С чем мвязано никто не говорит,в водограе просто руками розаодят. С чем причина отсутствия воды и поднятич стоимости н а 90% совсем не оправдана. Качество воды,которая была ровно -0. Проверяли ,пить ее нельзя,песок. Но даже этой технической воды нет. Может подскажите что делать,куда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У Вигодянській громаді на Одещині люди масово потерпають без води
Наступний запис У Вигодянській громаді депутати вимагають зменшити тариф на воду
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: