В Роздільнянському районі студенти прибирали на станції Карпове

Активісти в селі Виноградар Роздільнянського району прибирали територію впритул вокзалу станції Карпове Одеської залізниці. Таку акцію вони провели, 11 серпня напередодні Міжнародного дня молоді.

Про це повідомила Анастасія Мельник, організаторка, студентка Одеського фахового коледжу транспортних технологій.

“Дякую тим хто прийшов. Лад навели, тепер чистенько”,

– пише виноградівчанка в місцевій групі Facebook.

У прибиранні також взяла участь активна молодь Виноградаря. Хлопці та дівчата цього літа вступили до транспортного коледжу.

На прохання про допомогу, відгукнувся і місцевий староста Святослав Васютинський, він надав необхідний інвентар.

В коментарях до допису, користувачі Facebook всіляко вітають таку акцію чистоти, пишуть подяки, слова підтримки та не розуміють чому інші молодики не приєднались до прибирання.

Зокрема йдеться, що сама будівля вокзалу у центрі села – занедбана. Вже багато років зачинена і не працює. Її веранда стала ледве не єдиним місцем, де на свої “посиденьки” збирається сільська молодь. Від того, територія швидко засмічується, а прибирати ніхто не квапиться.

“Дякую Анастасії Мельник за організацію прибирання вокзалу, а також молоді, яка брала у цьому участь! На жаль не побачив допомогу у прибиранні тих молодих людей, які зазвичай проводять час на вокзалі та залишають після себе сміття! Перше правило чисто там де не смітять! Звертаю увагу всіх, хто проводить вільний час на вокзалі, або чекає потяга, поважайте працю молоді, не лишайте після себе сміття!”,

– пише в коментарях Виноградівський староста.

Як було на ст. Карпове?


Як стало на ст. Карпове?


До речі це не перший випадок, коли селяни самотужки прибирають біля залізничного вокзалу станції Карпове. П’ять років тому, онлайн-медіа “Теза Одещини” вже також писало про це.

Тоді йшлось, що обіцянки начальника станції прибрати та побілити вокзал не збулись. В результаті, жителі Виноградаря вийшли на привокзальний майданчик і зібрали багато мішків сміття та самі побілили будівлю.


Читайте також:

В Доброжанове Одеського району мешканці самотужки латали ями на дорозі (фото)

В селі Курган на Одещині жителі привели до ладу автобусну зупинку

В Березані на Одещині підприємці допомогли скосити траву біля сільської гімназії

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Доброжанове Одеського району мешканці самотужки латали ями на дорозі (фото)
Наступний запис У Вигодянському виконкомі тариф на воду зменшувати не будуть – відповідь на звернення
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: