На Одещині зґвалтували дівчинку біля зупинки “Сонячне” – інсайд

В Роздільнянському районі розшукують підозрюваного у можливому зґвалтуванні неповнолітньої. Зі слів та опису постраждалої дівчинки, намалювали фоторобот кривдника.

Про це розповідають жителі села Виноградар на Роздільнянщині. Офіційної інформації від правоохоронців наразі не має.

Подія буцімто сталась днями, неподалік зупинного пункту “Сонячне”, що між станціями Карпове та Вигода Одеської залізниці. Туди 14-річна дівчинка близько дев’ятої вечора вирішила піти збирати горіхи.

Вчора, 26 вересня працівники поліції проводили розшукові дії із залученням службових собак. Весь день декілька екіпажів правоохоронців працювали в селах Виноградарського старостинського округу.

Також у Viber-групі, 26 вересня виноградівчанка зокрема писала, що за скоєння зґвалтування неповнолітньої розшукується чоловік.

Йому на вигляд біля 40 років, був одягнений у сірі спортивні штани, на рукавах чорної куртки стрічки синього та фіолетового кольорів. Зріст біля 165-170 см, можливо безхатько.

Сьогодні, 27 вересня в місцевій групі у Facebook розмістили намальований фоторобот з наступним текстом:

“Зверніть увагу будь-ласка на цього чоловіка, який по опису дівчини причетний до кримінального злочину у разі будь-якої інформації прошу зателефонувати за номером телефону (099) 148 14 92”

Зазначимо, що офіційна інформація в поліції, яка би підтверджувала факт злочину – відсутня. “Вигода.Інфо” слідкуватиме за розвитком події.


Читайте також:

Водій шкільного автобуса на Одещині в СІЗО, його підозрюють у зґвалтуванні дітей

У Вигодянській громаді знайшли скелетований труп, який більше року не можуть опізнати

В Одеському районі правоохоронці запобігли замовному вбивству

Поділитись:

Один коментар до “На Одещині зґвалтували дівчинку біля зупинки “Сонячне” – інсайд

Коментування закрито.

Попередній запис У Вигодянській громаді роздаватимуть продукти сім’ям військових та 75+
Наступний запис Одеську ОВА зобов’язали ліквідувати великий смітник біля села Вигода
Закрити

Вигода.Інфо

— гіперлокальне медіа не Одещині, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів. Інформаційний та краєзнавчий проєкт був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж — 01 листопада 2008 року.

Стрімко з роками росла кількість читачів та різні майданчики представлення проєкту, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Threads, Viber, WhatsApp, TikTok та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо". Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа: R40-01424

Євген Волосєвич
- засновник та редактор
медіа "Вигода.Інфо"

Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:


Підписуйтесь на нас у соцмережах: