Google Новини

Вигода.Інфо опублікували на агрегаторі Google Новини

Медіаресурс на Одещині “Вигода.Інфо” пройшов необхідну перевірку та успішно опублікований на безплатному агрегаторі новин, який підтримується та керується Google.

Видання Вигода.Інфо було схвалено та розміщене в агрегаторі ще 23 серпня. Медіаресурс загальнодоступний до пошуку та підписки у браузерній версії Google Новини за прямим посиланням: news.google.com/publications/CAAqBwgKMKGOiwsw08vqAg.

Також Вигода.Інфо можливо з легкістю знайти у пошуку окремого застосунку Google Новини на вашому смартфоні iOS чи Android.

3 червня 2009 року запрацювала українська версія сервісу Google Новини. Вона стала 49-ю регіональною версією Google News. На той момент до агрегатора було під’єднано понад 300 українських видавців. Взагалі бета-версія Google News була запущена ще у вересні 2002 року й офіційно випущена в січні 2006 року.

Головна мета Google – це відбір найактуальніших новин з тисяч публікацій по всьому світі. Цей сервіс містить новини, які з’являються протягом останніх 30 днів на різних новинних сайтах.

Нагадаємо, місяць тому ми писали, що “Жителі села Вигода” проводить ребрендинг у медіа “Вигода.Інфо”. Роки діяльності самовільно розставляють свої формати, а формати пропонують свої найменування, що говорять. Отож, “Жителі села Вигода” відтепер має нову медійну назву “Вигода.Інфо”.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

відео Попередній запис В Дачному на Одещині випускники знялись у зворушливому відео на місці руйнувань
Наступний запис У Вигодянській амбулаторії прийматимуть невролог та гінеколог
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: