В селі Вигода молодь прагне розвивати Street Workout та потребує гімнастичної перекладини

В селі Вигода Одеського району спортивна молодь прагне розвивати Street Workout та потребує, для цього універсальної гімнастичної перекладини на спортмайданчику. З таким проханням в нашій інтернет-спільноті “Жителі села Вигода” звернувся місцевий стритворкер Максим Білецький.

Як пише хлопець, все більше дітей та молоді серед вигодянців займаються, або починають свій шлях у Street Workout. Цей напрямок вуличного спорту потребує розвитку та належного інвентарю, зокрема дуже не вистачає на сільському спортмайданчику гімнастичної перекладини, на прикладі Atletic. Зараз ціна наведеного спортивного інвентарю становить 19 тис. гривень.

Максим нещодавнє звертався про допомогу до Управління освіти, культури, молоді та спорту Вигодянської сільської ради, але це нічого не принесло. У відповідь спортсмен отримав, що немає змоги профінансувати купівлю турніка коштом бюджету громади.

На жаль ті турніки, які є біля Вигодянського ліцею не дають змогу повноцінно займатись і розвиватися саме в цьому напрямку спорту, йдеться у дописі спільноти “Жителі села Вигода”.

“Тому вирішив самостійно шукати допомоги серед небайдужих. Можливо знайдуться меценати, які зможуть придбати гімнастичну перекладину, або організація яка зробить публічний збір коштів. Маю бажанням, щоб Street Workout всіляко розвивався, а з ним і ми – молодь. Ще особисто маю прагнення докласти до цього всі можливі зусилля!”, – пише Максим Білецький.

Отож, хто зацікавлений в ініціативі, можете зв’язатись із воркаутером у Facebook, або за вказаним номером телефону +380960024420 (Максим).


Що таке Street Workout ?

Фото з мережі Інтернет

Його ще називають вуличним воркаутом. Це форма фізичної активності, яка охоплює тренування на вулицях або громадських місцях. Вправи в Street Workout можуть включати різноманітні вправи на власну вагу тіла, такі як підтягування, віджимання, стрибки, планки, розтяжки та інші фізичні рухи.

Цей вид тренувань став популярним через соціальні мережі, де часто діляться відео та фотографіями вправ вуличного воркауту. Як правило, такий контент вражає глядачів надзвичайною фізичною силою стритворкерів, їх гнучкістю та спритністю учасників.

Street Workout також сприяє будові м’язів, зміцненню тіла та розвитку загальної фізичної форми. В цьому спортивному русі часто важливою є спільнота та взаємодопомога між учасниками, які спільно підтримують один одного в досягненні своїх спортивних цілей.

Поділитись:

3 коментарі до “В селі Вигода молодь прагне розвивати Street Workout та потребує гімнастичної перекладини

  1. Це дуже чудова ідея. Наша молодь це наше майбутнє. Захоплення спортом має підтримуватись на всіх рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис На Одещині невідомі розмалювали меморіал Другої світової війни (фото)
Наступний запис Нардеп Микола Тищенко побував на сміттєзвалищі в селі Вигода (відео)
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: