В селі Вигода працює поштомат Нової пошти

В селі Вигода на Одещині працює поштомат української міжнародної групи компаній з логістики “Нова пошта”. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посиланням на вебсайт відомої експрес-доставки.

Поштомат знаходиться біля сільського відділення Нової пошти № 1 за адресою вулиця Елеваторна, 24а та має свій унікальний номер: 45908.

Це автоматизований термінал для приймання, зберігання та видачі поштових відправлень. Поштомати дозволяють клієнтам відправляти, отримувати або повертати поштові відправлення. Це можна робити у зручний час, не взаємодіючи з працівниками поштових служб. Клієнти можуть використовувати поштомати для відправлення або отримання посилок, скористатися ними під час відсутності вдома або за зручною для них локацією.

У Поштоматі № 45908 в селі Вигода, як і всюди діють ліміти ваги. Дозволяється відправляти або отримувати відправлення лише до 20 кілограмів. Також діють обмеження щодо габаритів посилок, вони мають бути не більше ніж 40 x 30 x 60 сантиметрів.

Термінал працює цілодобово, але майте на увазі що діє комендантська година та заборона перебування на вулиці з 24:00 вечора до 05:00 години ранку.

Як отримати та відправити посилку через поштомат, можна дізнатись в коротких відеоінструкціях нижче, а більше детально ознайомитись на сайті “Нової пошти” за прямим посиланням.

https://www.youtube.com/watch?v=u57KAO4_5cE&t=23s&ab_channel=%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B0

Як вже писалось вище, поштомат – це автоматизований термінал для самообслуговування з окремими відділеннями – комірками. Вони служать для приймання та видачі посилок. Напевно основною перевагою є цілодобова доступність, що особливо важливо для зайнятих осіб, яким складно відвідувати відділення поштової служби протягом робочого часу. Також можливо отримати вигоду у сплаті вартості послуги доставлення через поштомат. Цінник може бути нижчим, аніж через звичайне відділення.

Цікаво, що станом на серпень 2023 року, українська компанія “Нова Пошта” має найбільшу мережу поштоматів в Україні та другу за розміром у Європі з 14 тис. одиниць, розташованих у майже 600 населених пунктах.

Поштомат в селі Вигода, 21 листопада 2023 року
Поділитись:

Один коментар до “В селі Вигода працює поштомат Нової пошти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Футбольна команда із села Вигода на Одещині зазнала поразки
Наступний запис В Біляївці відбулась презентація збірки поезії Кіми Левкович
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: