НАЗК відкрило доступ до Реєстру декларацій публічних службовців

Вчора, 10 грудня Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило цілодобовий доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Про це повідомляють на сайті НАЗК.

Йдеться, що нацагентство виконало вимоги прийнятого Верховною Радою Закону № 3384-ІХ та забезпечило публічний доступ до Реєстру. Тепер Ви можете за ім’ям публічного службовця знайти інформацію про його річні доходи, майно, активи тощо.

Для цього необхідно перейти за посиланням нижче та у відповідному полі прописати прізвище, ім’я та бажано по батькові, особи яка вас цікавить. Мова йде про уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

https://public.nazk.gov.ua/


Відмітимо, що доступ наразі неповний. Наприклад засекречені декларації військовослужбовців та членів їх сімей. Повний публічний доступ до Реєстру буде забезпечено НАЗК після завершення чи скасування воєнного стану в Україні.

Електронну систему декларування для посадових осіб тимчасово припинили у перші тижні після початку повномасштабної агресії з боку росії. Зараз було прийнято рішення відновити цю норму. Зокрема, 10 жовтня цього року Президент України Володимир Зеленський підписав закон №9534 про відновлення електронного декларування під час воєнного стану, повторно ухвалений з правкою.

Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування дозволяє подавати та переглядати декларації майнового стану публічних службовців. Реєстр декларацій був створений Національним агентством з питань запобігання корупції. НАЗК також забезпечує його експлуатацію.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Бійці 35 бригади отримали смаколики від одеських студентів-кухарів
Наступний запис У Вигодянській громаді показали роботи фотоаматорів для всеукраїнського конкурсу
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: