Бійці 35 бригади отримали смаколики від одеських студентів-кухарів

Сьогодні, 08 грудня бійці 35-ї окремої бригади морської піхоти отримали смаколики, які спекли студенти-кухарі Одеського профліцею мортранспорту. Про це Вигода.Інфо повідомив наш читач, житель села Вигода на Одещині, військовий у складі бригади ЗСУ Анатолій Трофименко.

Нагадаємо, днями раніше ми писали, що в Одесі студенти випікатимуть смаколики для вигодянців на передовій.

Морпіхи підрозділів 137 окремого батальйону 35 ОБрМП на херсонському напрямку, неабияк вдячні за отримані гостинці, турботу й увагу всім причетним. Короби з випічкою після отримання, відразу розподілили між побратимами. Свіжими булочками й пиріжками вже радо смакують наші захисники.


Вчора, 07 грудня з самісенького рання студентська молодь під наглядом майстрів ДНЗ “Одеський професійний ліцей морського транспорту” стала до важливої роботи. Як і планувалось, волонтери спекли булочки начинені яблуком та маком, а також пиріжки з картоплею і капустою. Всього вийшло 250 штук загальною вагою майже 35 кілограмів.

На кухні наполегливо працювали вісім студентів із різних груп навчання профліцею: Рустам Карай, Руслана Гіжиця, Катерина Мочу, Діана Драгнева, Каріна Наумова, Поліна Мухальченко, Дмитро Черноусов та Дар’я Золотницька. Їм допомагали майстри навчального закладу Оксана Сирота, Юлія Резніченко, Домініка Терзі та Домініка Ніколова. Також плече підтримки в організаційних та інших питаннях підставили Наталя Гіжиця, Євген Волосєвич та Ірина Ярчук.

Всі необхідні продукти, для приготування їжі надали небайдужі люди та відгукнулися підприємці. Поруч з ними, цього разу до спільної волонтерської роботи долучились і мешканці села Вигода, які своєю чергою відгукнулись на опубліковане у Вигода.Інфо прохання про допомогу.

Того ж дня, смаколики були бережно запаковані та відправлені із вдячністю і турботою нашим військовослужбовцям у місто Херсон. Відмітимо, що “Нова пошта” оперативно відгукнулась на лист-прохання та надала промокод, завдяки якому витрати на послуги пакування й доставлення повністю покрила логістична компанія.

Ми дякуємо тим, хто кожного дня, просто зараз своїми грудьми захищає Україну від навали російського агресора. Підтримуємо Збройні Сили України та наближаємо Перемогу – кожен на своєму фронті!

Студенти профліцею мортранспорту мають наснагу і неабияке бажання продовжувати й надалі свою волонтерську роботу. Водночас вони потребують допомоги, а саме необхідні продукти, щоб пекти смаколики: борошно, цукор, свіжі дріжджі, олія, курячі яйця тощо. Всі хто має бажання та змогу долучитись до ініціативи, можуть писати у месенджери або зателефонувати за номером: +380 63 115 66 60 (Наталя).


Читайте також:

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис На Одещині член сім’ї військового може отримати допомогу на опалення оселі
Наступний запис НАЗК відкрило доступ до Реєстру декларацій публічних службовців
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: