У Вигоді громадські діячі проведуть тренінг для родин військових

В селі Вигода Одеського району, 19 січня громадські діячі проведуть психологічний тренінг для родин військових під назвою “Підтримка тих, хто повертається з війни і підтримка тих, хто їх чекав”. Захід організовано громадською організацією “Десяте квітня”, а для участі обов’язково потрібна попередня реєстрація.

Тренінг анонсовано на 19 січня, з 10:00 – 12:00 години у приміщенні сільського Будинку культури за адресою: с. Вигода, вулиця Миколи Новікова, 46. Його проведе тренер Лариса Радкевич. Вона психолог, кризова консультантка, координатор з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки ГО “Десяте квітня”.

Для участі та отримання додаткової інформації, членам сімей військовослужбовців необхідно попередньо зареєструватись за номером: 0679774612 (Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Вигодянської сільської ради).

Програма заходу наступна:

  • 10:00 – 10:30 Знайомство. Що таке підтримка і чому вона важлива тим, хто повертається з війни.
  • 10:30 – 11:00 Що відбувається з тими, хто воює / воював
  • 11:00 – 11:30 «Правила війни»: знати, щоб розуміти
  • 11:30 – 12:00 Як підтримати того/ту, хто повертається з війни та себе. Відповіді на запитання

На сайті ГО “Десяте квітня” пишуть, що громадська організація захищає права вразливих груп, таких як біженці, внутрішньо переміщені особи, особи без громадянства чи під загрозою втрати громадянства, а також всі інші, хто з різних причин не може цього зробити самостійно. Названі на честь визначного нідерландського політичного діяча, юриста, філософа, історика, одного з засновників новітньої теорії природного та міжнародного права – Гроція Гуго де Грота (1583-1645).

Оновлення

На сторінці Вигодянської сільради у Фейсбук опубліковані фото із проведеного психологічного тренінгу для родин військових під назвою “Підтримка тих, хто повертається з війни і підтримка тих, хто їх чекав”.


Читайте також:

На Одещині громадські діячі допомагають родинам зниклих військових

В Україні працює гаряча лінія, для звернень рідних полонених, зниклих безвісти та загиблих захисників

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одесі пошкоджено будинок та евакуйовано 130 людей
Наступний запис В селі Вигода на дорозі кинули важкопоранену собаку
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: