В Одесі 14 загиблих внаслідок російської ракетної атаки (оновлюється)

росія – країна-терорист! В Одесі 14 загиблих внаслідок сьогоднішньої російської ракетної атаки, про це повідомляє начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Серед загиблих місцеві жителі, фельдшер та співробітник ДСНС. Останні після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Така інформація станом на 14:00 годину. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Постраждалим надається вся необхідна допомога. Всі відповідні служби ліквідовують наслідки ворожої атаки. Правоохоронці фіксують черговий злочин росіян.

Зазначається, що завтра, 16 березня в Одесі та області буде оголошена жалоба.

Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області

За повідомленням Сил оборони півдня України, ворог підступно вдарив балістикою по Одесі, випустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М.

Внаслідок ракетної атаки по об’єктах цивільної інфраструктури міста зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об’єкта. Також пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Станом на 15:00 годину рятувальники ліквідували пожежу. Триває розбір завалів.


Фото: Сили оборони півдня України
Відео: ГУ ДСНС України в Одеській області

Станом на 16:18 годину, кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до 16 людей. Ще 55 людей з пораненнями у лікарні.

Вже понад 200 одеситів та гостей міста після ворожої атаки здали кров для постраждалих, ще близько сотні людей стоять у чергах біля пунктів приймання.

Одеська ОВА.


Станом на 18:00 годину в результаті ракетного обстрілу в Одесі пошкоджені інженерні комунікації газо- та електропостачання. Без електропостачання наразі 535 абонентів.

Термін відновлення – 16.03.2024 (ранок). Без газопостачання 800 абонентів. Термін відновлення – 16.03.2024 (до кінця дня). Аварійні служби працюють на місці.

Одеська ОВА.


Станом на 20:00 годину, кількість загиблих унаслідок ворожого ракетного удару по Одесі зросла до 20 осіб.

ДСНС України


Станом на 22:00 годину: в результаті ракетного обстрілу постраждало 75 осіб, у тому числі 20 осіб загинуло (серед них – 1 медик та 1 рятувальник ДСНС).

Всього до лікувальних закладів звернулось 55 осіб. Отримують стаціонарне лікування 42 особи. 9 людей у важкому стані.

ДТЕК Одеські електромережі відновив електропостачання 531 абоненту. Залишилось 4 абонента без напруги, роботи будуть проводитись завтра вранці. Без газопостачання 800 абонентів. Термін відновлення – 16.03.2024 (до кінця дня). Аварійні та комунальні служби продовжують працювати на місці.

Одеська ОВА


16.03.2024 станом на 12:00 годину, кількість жертв російського ракетного удару по Одесі зросла до 21. Сьогодні в лікарні помер 39-річний рятувальник Віталій Алимов.

Одеська ОВА

Поділитись:

Один коментар до “В Одесі 14 загиблих внаслідок російської ракетної атаки (оновлюється)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Питомник и Плодовый – жизнь и неотъемлемая часть села Выгода
Наступний запис В Одеській області оголосили день жалоби – 16 березня
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: