В Одеській області оголосили день жалоби – 16 березня

Завтра, 16 березня в Одеській області оголосили день жалоби. Таке розпорядження видав начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Унаслідок ворожої терористичної атаки 15 березня 2024 року по місту Одесі зазнали ракетних уражень об’єкти цивільного призначення та житлові будинки. Загинули та постраждали цивільні люди, а також медики та рятувальники під час виконання службових завдань.

Російська держава-агресор продовжує кривавий терор проти цивільного населення Одещини і буде нести відповідальність за вчинені злочини проти мирних громадян.

У зв’язку з трагедією, яка сталась і призвела до загибелі людей:

  1. Оголосити 16 березня 2024 року в Одеській області днем жалоби за загиблими.
  2. У день жалоби на всій території області приспустити Державний прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.
  3. Утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач на регіональному та місцевому рівнях.

Більше інформації про трагедію, читайте в нашому матеріалі. Ворог підступно вдарив балістикою по Одесі, випустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М.

Поділитись:

2 коментарі до “В Одеській області оголосили день жалоби – 16 березня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одесі 14 загиблих внаслідок російської ракетної атаки (оновлюється)
Наступний запис В Одеській області створюють оборонні фортифікації від росії
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: