У Вигодянській громаді введено режим економії вуличного освітлення

У Вигодянській громаді на Одещині введено режим економії використання освітлення вулиць та доріг. Це зроблено з метою підвищення надійності роботи Об’єднаної енергетичної системи України в період аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах енергетичної інфраструктури через пошкодження внаслідок російської агресії.

Таке розпорядження, 22 березня видав начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Також підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності та підпорядкування рекомендується невідкладно вжити вичерпних заходів щодо скорочення споживання електроенергії. Скоротити споживання електроенергії, яка витрачається на вуличне освітлення, вивіски, борди, зайве освітлення в магазинах, кав’ярнях та інших закладах.

Крім того, у Вигодянській сільраді звертаються до мешканців громади з проханням максимально обмежити використання енергомістких приладів, особливо у пікові години споживання електроенергії. Як йдеться, найбільш енерговитратними є такі прилади:

  • електрообігрівачі;
  • бойлери;
  • кухонна електроплита;
  • мікрохвильова піч;
  • пральна машина;
  • електрична духова шафа;
  • електрочайник (кавоварка);
  • праска;
  • посудомийна машина;
  • кондиціонер;
  • пилосос;
  • телевізор.

Зазначимо, що 22 березня в Одеській ОВА повідомляли, що внаслідок нічної масштабної атаки ворога по енергетичним об’єктам країни пошкоджень зазнали і енергооб’єкти Одещини. Через це, за розпорядженням НЕК Укренерго, в Одесі частково відбуваються стабілізаційні відключення.

Також, 25 березня ворог вчергове атакував Одещину ударними безпілотниками. Є пошкодження енергетичної інфраструктури, в частині Одеси немає електропостачання.

Нагадаємо, в кінці минулого року ми також писали, що в Одеській області діє наказ про забезпечення максимальної економії світла.

Поділитись:

3 коментарі до “У Вигодянській громаді введено режим економії вуличного освітлення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У Вигодянській громаді волонтери підготували майданчик для модульного будиночка
Наступний запис В Нерубайському на Одещині пожежники виявили тіло жінки
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: