Волейболісти Вигодянського ліцею вибороли II місце на “Пліч-о-пліч”

Волейбольна команда Вигодянського ліцею на Одещині виборола II місце у районному етапі спортивних ігор “Пліч-о-пліч”. Учні поступились у фіналі своїм одноліткам із Нерубайського. Районні ігри відбулись 06 квітня на базі спортивного комплексу села Маяки.

Про це Вигода.Інфо розповів вчитель фізичної культури сільського ліцею Руслан Ковальський.

Турнір відбувся за олімпійською системою “програв – вибув”. Спочатку команди Одеського району розділили на дві групи. Перший матч вигодянці грали з представниками Визирської, другий з Чорноморською громадою. У результаті проведених ігор, школярі здобули перше місце у своїй групі.

У фіналі того ж дня, учні Вигодянського ліцею 2009 року народження і молодші, поступились волейболістам з села Нерубайське. Таким чином представники Вигодянської громади посіли II місце на спортивних іграх.

До цього, на територіальному рівні “Пліч-о-пліч” проходив відбір серед команд закладів освіти Вигодянської громади. За підсумками ліцей з села Вигода виборов можливість зіграти на рівні Одеського району.

Попереду учні з Вигодянської громади також зіграють у футзал все на тому ж районному етапі “Пліч-о-пліч”. Спортивні ігри мають пройти 21 квітня.


“Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги” – це змагання серед учнів України під гаслом “Разом переможемо”. Вони проходять на п’яти різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. Щорічно ці змагання проводять з вересня до червня. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги тривають з грудня 2023 до червня 2024 року з п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.


Читайте також:

На Одещині дівчата-волейболістки змагались в спартакіаді 2023/2024

Легкоатлет з села на Одещині виборов перше місце на столичних змаганнях

Боксер з Вигодянської громади Дмитро Нічипуренко дійшов до чвертьфіналу чемпіонату Європи

Поділитись:

Один коментар до “Волейболісти Вигодянського ліцею вибороли II місце на “Пліч-о-пліч”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Сім’я Курманевичів — віковий родовід історії села Вигода
Наступний запис У Вигодянській громаді на Одещині почали обговорення герба
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: