В Одеському районі загинуло четверо людей від влучання балістики

Оновлюється

Сьогодні, 10 квітня країна-терорист росія завдала подвійний удар балістикою по Одеському району. Атаковано транспортну інфраструктуру, вже відомо про чотирьох загиблих серед яких і дитина.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Внаслідок вечірньої атаки росіян та влучання ракети, загинуло четверо людей. Серед них 10-річна дівчинка.

Ще семеро людей зазнали поранень, один чоловік у важкому стані. Йому ампутовано нижні кінцівки, лікарі роблять все можливе.

Пошкодження зазнав об’єкт транспортої інфраструктури, вантажівки та легкові авто, що були поруч. Зафіксовано влучання в АЗС.

Як пише начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, сьогодні у період з 18:00 до 18:30 годин Одещина вчергове була під ударами балістичних ракет, попередньо – Іскандер-М. На місці працюють всі відповідні служби.

Фото з місця події опублікувала Одеська обласна прокуратура:


Оновлення:

Станом на 21:50 годину, кількість постраждалих зросла до 14 осіб. Мова йде про тих, кому надано медичну допомогу після ворожої вечірньої атаки балістичними ракетами по Одеському району.

Серед поранених, четверо нині у важкому стані, лікарі продовжують боротися за їх життя. Пʼятеро людей у стані середньої тяжкості та ще пʼять мають легкі поранення.

Осколкове поранення спинки та контузію отримала 4-річна дитина. Зараз дівчинка в лікарні під наглядом.

Люди в автівках і пішки прямували наприкінці робочого дня додому та стали жертвами підступного подвійного удару. На пошкодженій АЗС досі палає пожежа, побиті крамниці, складські приміщення, адміністративні будівлі і приватні будинки“,

повідомляють у Силах оборони півдня України.

Фото з місця події:

Станом на 22:25 годину на місці продовжують працювати Сили безпеки та оборони. Також обласна прокуратура та поліція фіксують наслідки ворожої атаки. Правоохоронці збирають докази чергового воєнного злочину росії, забезпечують безпеку та правопорядок.

11 квітня станом на 13:30 годину Одеській міський голова повідомив, що кількість загиблих внаслідок вчорашньої російської атаки по Одеському району зросла до 5.

У лікарні помер чоловік, який отримав важкі поранення.

12 квітня станом на 10:55 годину, кількість жертв російського ракетного удару по Одеському району збільшилася до 6 осіб. В лікарні помер 56-річний чоловік. Про це повідомив начальник Одеської ОВА.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Теплодарі сирену повітряної тривоги задули монтажною піною
Наступний запис У Нерубайському на Одещині згоріло стадо свиней
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: