Стали відомі дати зустрічі та поховання морпіха Миколи Ліпінського

Стали відомі дати зустрічі та поховання на Одещині морського піхотинця Миколи Ліпінського, який пішов з життя 29 серпня. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посиланням на Вигодянську сільську раду.

Завтра, 06 вересня буде організовано коридор шани для зустрічі кортежу із домовиною та проведення жалобної церемонії прощання із померлим воїном. Жителів громади закликають гідно вшанувати пам’ять захисника, організувавши в селі Вигода живий коридор шани об 17:00 годині. Початок живого коридору біля будинку воїна за адресою вул. Кордонова, 11 (в мин. Южна).

Траурна колона з тілом Миколи прямуватиме від в’їзду в село Вигода зі сторони Біляївського перехрестя, далі через залізничний переїзд, по вулицях Залізнична, Виноградна і до вулиці Кордонова, 11.

В четвер, 07 вересня об 11:00 годині відбудеться відспівування та прощання з померлим захисником. Поховають морського піхотинця Ліпінського Миколу Миколайовича на Алеї Слави, що на кладовищі у селі Вигода.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли, що 29 серпня, під час служби помер морський піхотинець, житель села Вигода на Одещині Микола Ліпінський. Захисник пішов з життя у віці 34 років під час несення військової служби. Воїн став до лав Збройних сил України у лютому минулого року. Службу проходив у складі 37-ї окремої бригади морської піхоти.

Поділитись:

Один коментар до “Стали відомі дати зустрічі та поховання морпіха Миколи Ліпінського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

потяг Попередній запис Через Вигоду курсує новий приміський потяг Одеса – Подільськ
рух Наступний запис В Одеській області заборонили денний рух вантажівок
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: