Підприємець з Одещини придбав автівку для 41 бригади ЗСУ

Підприємець з Одещини Максим Золотонос та його небайдужі колеги придбали чергову автівку для потреб 41-ї окремої мехбригади Збройних сил України.

На статтю Вигода.Інфо про збір коштів, для придбання автомобіля на потреби підрозділу 41-ї бригади, відразу відгукнулась приватна компанія, яку очолює житель села Вигода, волонтер Максим Золотонос.

Серед захисників, в підрозділі мехбригади проходить військову службу односелець підприємця, Олександр Поздняков. Нагадаємо, 25 серпня ми писали, що в селі Вигода на Одещині донька військового збирає кошти на авто для 41 ОМБр.

В результаті, за лічені дні було придбано мікроавтобус Volkswagen. Далі оперативно виконано необхідне технічне обслуговування автівки та її фарбування у маскувальний колір оливи.

Вже цими вихідними мікроавтобус надійшов у користування взводу, у складі якого стоїть на захисті країни Олександр Поздняков. Машина віднині виконує поставлені бойові завдання на Харківському напрямку.

Зазначимо, що це вже третій автомобіль такого класу, який придбано за власні кошти керівника підприємства та його працівників Олександра Золотоноса, Олега Пучкова й Ігоря Козлова. Окрім вже згаданої 41 ОМБр, за час повномасштабного вторгнення росії в Україну, волонтери також допомогли бійцям 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу та 61-ї окремої піхотної Степової бригади.

У всіх з’єднаннях Збройних сил України, поруч із побратимами захищають державу, зокрема і жителі села Вигода Одеського району. Як повідомляє Максим Золотонос, наразі загальна сума допомоги від волонтерів перевищила півмільйона гривень.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Крука Попередній запис Президент Зеленський підписав розпорядження про призначення нового голови Одеської РДА
Відключення Наступний запис У Вигодянській громаді проводитимуть профілактичні роботи – відключення світла
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: