сітка, зсу, василівка, маскувальні

В селі Василівка на Одещині жителі плетуть маскувальні сітки

В селі Василівка Вигодянської громади на Одещині місцеві жителі плетуть маскувальні сітки, для Збройних Сил України та потребують допомоги. Про це повідомили на сторінці Василівського старостинського округу в соцмережі Facebook.

Як йдеться, небайдужі жінки кожного дня намагаються приділяти час, для плетіння. На фотографіях видно, що кропітка волонтерська робота триває на базі Василівського Будинку культури.


Читайте також:

У Вигоді на Одещині плетуть маскувальні сітки для 41 ОМБр


Зокрема, в дописі звертаються до небайдужих жителів громади з проханням активніше долучатися та допомагати усім чим можете. Жінки потребують сировини для маскувальних сіток, адже на їх виготовлення йде дуже багато тканини, також стають у пригоді обрізки матерії.

“Ці сітки, на фронті допомагають захистити техніку, бліндажі, а отже – й життя наших героїчних захисників та захисниць на лінії вогню.”, – пишуть у Василівському старостинському окрузі.


Маскувальні (камуфляжні) сітки

Такі покриття допомагають приховати об’єкти, такі як військова техніка, споруди, або особисте екіпірування, шляхом створення природної або спеціальної камуфляжної зовнішності, що дозволяє їм злитися з навколишнім середовищем. Це допомагає унеможливити визначення цільових об’єктів ворогом або спостерігачем.

Військові використовують маскувальну сітку для зменшення видимості й підвищення безпеки під час бойових операцій, а також для забезпечення дії в умовах природного середовища.

Отже, маскувальна сітка є важливим інструментом для забезпечення прихованості та захисту об’єктів у різних ситуаціях, де важлива невидимість або маскування.

Існує кілька різних видів військових маскувальних сіток, призначених для різних умов і завдань. Ось деякі з них:

  1. Камуфляжна маскувальна сітка: Цей тип сітки призначений для приховування військової техніки, обладнання та інших об’єктів шляхом імітації природних образів, таких як дерева, листя, кущі, каміння тощо. Вона допомагає забезпечити військовими прихованість у природному середовищі.
  2. Інженерна маскувальна сітка: Цей тип сітки використовується для маскування інженерних споруд, таких як блокпости, укриття і командні пункти. Вона допомагає забезпечити невидимість цих об’єктів для спостерігачів і ворога.
  3. Маскувальна сітка для підводних човнів: Цей тип сітки використовується для приховування підводних човнів у воді шляхом імітації текстури морського дна або водоростей. Вона допомагає заховати човен від зорового виявлення та допомагає в операціях підводного флоту.
  4. Маскувальна сітка для повітряного простору: Цей тип сітки використовується для маскування повітряних судів, таких як літаки й гелікоптери. Вона допомагає розчинити повітряну техніку в небі або в атмосфері.
  5. Термомаскувальна сітка: Цей тип сітки спроєктований для маскування теплового випромінювання, що допомагає приховати об’єкти від теплових сенсорів та іншого теплового спостереження.

Ці різні типи маскувальних сіток розроблені для задоволення конкретних потреб військових та спеціальних підрозділів у залежності від конкретного середовища і завдань, які вони виконують.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У ніч наступного дня Україна перейде на зимовий час
Наступний запис На Одещині оновлюють дані реєстру Вигодянської громади – перевірте себе
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: