На Одещині вийшов у світ новодрук поезії Кіми Левкович на поміч ЗСУ

В Одеському районі світ побачив новодрук поезії Кіми Левкович, журналістки, мешканки міста Біляївка. У збірку під назвою Дівчинка танцює під дощем” увійшли вірші, які написані за останні півтора року в умовах війни, що триває. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посилання на допис авторки книжки в соцмережі Facebook.

Як йдеться, ці півтора року життя на фронті чи то в тилу вплинули на кожного з нас, і на кожного по різному. Кіма повернулась до давнього захоплення, яке колись дарувало щастя творчості, а сьогодні стало способом порятунку від страхів та розпачу.

За цей період зібралось чимало віршів, тож для поетеси цілком логічно було використати їх, як власний шлях до перемоги. Так світ побачив збірку поезії “Дівчинка танцює під дощем”.

Я – не волонтер, я – просто українка, мати та дружина, чий чоловік разом з побратимами вже другий рік на фронтах. Кожен з них вже двічі там зустрів свій День народження, а хтось і отримав другу дату іменин, виживши після чергового обстрілу. Але не здався, не звернув з обраного шляху, і не має наміру цього робити. У багатьох на світ з’явилися дітки, хтось втратив рідних, дехто дім… Але не здався! Тому не маємо здаватись і ми!

Цікаво, що ілюстратором книги стала дванадцятирічна Нонна Цікарашвілі, донька побратима чоловіка Кіми Левкович.

Кіма Левкович, в дівоцтві Деркач, випускниця Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського. Свого часу жінка працювала журналісткою в Біляївській районній газеті “Південна зоря”.

Джерело: facebook.com/

Як придбати новодрук у поміч ЗСУ?

Всі кошти, від продажу книги підуть нашим Збройним Силам України, а саме на матеріально-технічне оснащення (закупівлю “бджілок”) для підрозділу, де служить чоловік авторки поезії.

Вартість однієї книги всього 300 гривень. В збірці “Дівчинка танцює під дощем” 72 сторінки, м’яка глянцева палітурка. Рахунок для оплати: 4149 4993 9038 5233 (Левкович К.М.).

“Це ваш донат у Перемогу, а також, маю надію, приємне поповнення домашньої бібліотеки. Вірші, що увійшли до збірки, періодично друкувались на моїй Фейсбук-сторінці. В даній книзі вони віднайшли своє вдале художнє оформлення. Отож, якщо вам цікаво, і маєте бажання наближати Перемогу разом – пишіть., – наголошує Кіма Левкович.

В місті Біляївка книжку можна отримати особисто із рук авторки, а в інші населенні пункти сервісами – Нова пошта або Укрпошта. Звертайтесь за посиланням: facebook.com/.


Поділитись:

Один коментар до “На Одещині вийшов у світ новодрук поезії Кіми Левкович на поміч ЗСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис На Одещині дівчата-волейболістки змагались в спартакіаді 2023/2024
Наступний запис У Вигодянській сільраді шукають робітників
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: