На Одещині член сім’ї військового може отримати допомогу на опалення оселі

У Вигодянській громаді на Одещині один із членів сім’ї військового може отримати одноразову грошову допомогу на опалення оселі. Мова йде про придбання твердого побутового палива, а орієнтовний обсяг фінансування 3 тис. гривень.

Такі зміни до бюджетної програми соцпідтримки прийняли депутати, 23 листопада під час останнього пленарного засідання сесії Вигодянської сільради.

Мова йде про одного із членів сімей військовослужбовців, мобілізованих осіб під час воєнних дій за незалежність України. Це може бути батько, мати, дружина, чоловік, або повнолітня дитина воїна. Грошова матеріальна допомога надається на домогосподарство один раз за опалюваний період 2023-2024 років.

В період з 04 по 12 грудня цього року згадані особи можуть звернутися до відділу соціального захисту населення за адресою: с. Вигода, вул. Миколи Новікова, 46 (раніше – Центральна) або до старост відповідних старостинських округів громади.

Який потрібен пакет документів?

  • • копія паспорта;
  • • копія ідентифікаційного коду;
  • • копія свідоцтва про шлюб (у разі офіційного шлюбу), якщо звертається дружина;
  • • копія свідоцтва про народження військовослужбовця (при зверненні одного із батьків);
  • • копія свідоцтва про народження (при зверненні одного з дітей військовослужбовців старше 18 років);
  • • довідка про призов військовозобов’язаного на військову службу під час мобілізації, резервістам – витяг із наказу або довідка про зарахування до списків військової частини, будь-який інший документ, що підтверджує, що особа перебуває на військовій службі в збройних силах України;
  • • банківські реквізити (Ощадбанк, ПриватБанк – картка для виплат).

Кому цікаво, більш детально ознайомитись з останніми змінами до програми соцпідтримки військовослужбовців, мобілізованих осіб під час воєнних дій за незалежність України та членів їх сімей на 2023 рік, а також порядком надання допомоги на придбання твердого побутового палива членам їх сімей, можливо ознайомитись на офіційному вебсайті сільради: vygoda-gromada.gov.ua/, або у файлі: vygoda.info/wp-content/

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одесі студенти випікатимуть смаколики для вигодянців на передовій
Наступний запис Бійці 35 бригади отримали смаколики від одеських студентів-кухарів
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: