В Одесі студенти випікатимуть смаколики для вигодянців на передовій

В Одесі студенти-кухарі професійного ліцею морського транспорту випікатимуть смаколики для військових 35-ї окремої бригади морської піхоти. В одному із підрозділів на херсонському напрямку зокрема проходять службу жителі села Вигода на Одещині.

Про це Вигода.Інфо повідомила студентка, вигодянка Руслана Гіжиця. Вона також звертається до небайдужих про допомогу.

Вже післязавтра, 07 грудня студентська молодь під наглядом майстрів ДНЗ “Одеський професійний ліцей морського транспорту” стають до важливої роботи. Планують спекти різноманітні булочки та пиріжки, всього близько 250 штук.

До речі це вже не перша така ініціатива, нагадаємо, раніше ми писали, що смачну випічку від майбутніх кухарів та кухарів суднових отримали бійці 41-ї бригади. Періодично підлітки готують для військової охорони, а також пораненим бійцям. Торік, наприклад випічку теж відправляли військовослужбовцям у Херсон.

Студенти профліцею мортранспорту мають наснагу і неабияке бажання продовжувати за покликом душі й надалі свою волонтерську роботу. Водночас вони потребують допомоги, а саме продукти, щоб пекти смаколики: борошно, цукор, свіжі дріжджі, олія, курячі яйця тощо.

Всі хто має бажання та змогу долучитись до ініціативи та надати свою допомогу, можуть писати у месенджери або зателефонувати за номером: +380 63 115 66 60 (Наталя).

Наближаємо Перемогу – кожен на своєму фронті!


Читайте також:

Поділитись:

Один коментар до “В Одесі студенти випікатимуть смаколики для вигодянців на передовій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У Вигодянській громаді на Одещині дадуть гуманітарку людям з інвалідністю
Наступний запис На Одещині член сім’ї військового може отримати допомогу на опалення оселі
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: