В Усатове живцем згоріло двоє людей – резонансна пожежа

В селі Усатове Одеського району трапилась резонансна пожежа, там живцем згоріли чоловік та жінка. Про це повідомляє Вигода.Інфо з посиланням на ГУ ДСНС в Одеській області.

Увечері, 02 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння будинку на вулиці Теплична. По прибуттю пожежно-рятувальних відділень встановлено загоряння закинутої будівлі.

Менш ніж за годину пожежа була повністю ліквідована на площі 30 метрів квадратних. Від ДСНС залучались дві одиниці техніки та вісім вогнеборців.

Під час гасіння пожежі в Усатове виявлено тіла загиблих: громадянина 1999 року народження та громадянки 1974 року народження.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації металевої пічки.

Всього за оперативною інформацією, минулої доби в Одеській області сталося п’ять подій. З них чотири це пожежі, дві на території міста Одеса, та відповідно дві по області.


Читайте також:

В селі Петрове Вигодянської громади гасили пожежу

В центрі села Вигода на Одещині здійнялася пожежа

В Одеській області нацгвардійці гасили пожежу в рейсовому автобусі

На Хаджибейській дорозі рятувальники борються з пожежею

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Україні відбулися зміни у мінімальній зарплаті та прожитковому мінімумі
Наступний запис На Одещині можна під’єднати цифрову телемережу МХ-7
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: