У Вигодянській громаді член сім’ї військового може отримати допомогу на тверде паливо

У Вигодянській громаді на Одещині член сім’ї військового може отримати грошову допомогу на придбання твердого побутового палива – це з поміж іншого вугілля, або дрова. Заяву треба встигнути подати до кінця березня.

Про це повідомляє відділ соцзахисту населення та охорони здоров’я Вигодянської сільської ради.

Цю допомогу з бюджету громади може отримати хтось один з членів сім’ї (або дружина/чоловік, або одна дитина старше 18 років, або один з батьків) військовослужбовця, мобілізованого під час воєнних дій за незалежність України. Вони мають бути зареєстровані та/або постійно проживати на території сільради.

Заяви на надання грошової допомоги приймаються до 31.03.2024 року Центром надання адміністративних послуг за адресою с.Вигода, вул. Миколи Новікова 46. До заяви необхідно додати наступні документи:

  • – копія паспорта;
  • – копія ідентифікаційного коду;
  • – копія свідоцтва про шлюб (у разі офіційного шлюбу);
  • – копія свідоцтва про народження військовослужбовця (при зверненні одного з батьків);
  • – довідка про призов військовозобов’язаного на військову службу під час мобілізації;
  • – довідка за реквізитами картки для виплат;
  • – довідка про відсутність заборгованості оплати за водопостачання.

У профільному відділі зазначають, що матеріальна допомога надається один раз за опалювальний період 2023-2024 років. Мова йде про одне домогосподарство і одного із зареєстрованих та постійно проживаючих з числа членів сімей військовослужбовців, мобілізованих осіб або особисто військовослужбовцю чи мобілізованій особі.

Нагадаємо, у грудні минулого року ми вже писали, що член сім’ї військового у Вигодянській громаді може отримати допомогу на опалення оселі, а орієнтовний обсяг фінансування становить 3 тис. гривень.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одеському районі дві родини залишились без даху над головою
Наступний запис На Одещині вийшла друга збірка віршів Кіми Левкович
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: