В Одеському районі дві родини залишились без даху над головою

В Одеському районі дві родини залишились без даху над головою. Це трапилось вночі 11 березня, внаслідок нічної дронової атаки росії. Люди потребують матеріальної допомоги вже оголошений збір коштів.

Як йдеться на сторінці ГО “Міць єднання” у Facebook, родина старости Паліївського старостинського округу Дмитра Криницького (ред. – Вигодянська сільська територіальна громада) внаслідок ворожої атаки зазнала біди.

– Ворог знищив все. Молода родина з малечею опинилася на вулиці. Дякувати Богу, всі живі. Помешкання та господарські будівлі відновленню не підлягають.

пишуть у ГО.

Також внаслідок ворожого обстрілу без даху над головою залишилась родина пенсіонерів – Олександр Кузьменко та його мати.

Зазначимо, що надати фінансову підтримку потерпілим можна шляхом переказу коштів на їх рахунки:

  • 4149 4998 0746 4035 (Криницька Анастасія Вікторівна), 5168 7456 1194 4072 (Криницький Дмитро Валерійович), або monobank.ua/;
  • 5167 8032 3067 2060 (Кузьменко Олександр Леонідович)

За інформацією Сил оборони півдня України, у другій половині ночі 11 березня Одеський район зазнав масованої дронової атаки.

Бойова робота тривала півтори години. Хвилі “шахедів” заходили з акваторії Чорного моря та складними маневрами між житлових та промислових кварталів ускладнювали роботу ППО. В небі над областю збиті десять ударних безпілотних апаратів типу “Shahed-131/136”.

– На жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеському районі уражено інфраструктурний об’єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, виниклу пожежу оперативно ліквідовано. Ударною хвилею вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам. За попередніми даними люди не постраждали.

пишуть військові.

16 березня, Вигодянська сільська рада Одеського району написали, що міжнародна організація Mercy Corps надала матеріальну допомогу та підтримку жителям села Паліївка, які постраждали внаслідок атаки дронів.

Мова йшла про гуманітарну місію у наданні необхідних ресурсів й координацію дій для відновлення та підтримки.


Родина Криницьких в Одеському районі, чий дім був зруйнований росією, попри все влаштувала святкування “гендер-паті”, коли дізналася, що очікує дівчинку.

Незламні українці все ж знайшли силу на такі зворушливі моменти. Любов і надія не скорені. Ми вітаємо їх і сподіваємося, що у цій родині все вийде на добре!

Відео 19 березня опублікувала Анастасія Криницька @anastasia.krynytska у соціальній мережі Тікток.


24 березня волонтери мотоспільноти Одеси вручну прибирали домогосподарство від наслідків дронової атаки росії та підготували майданчик для майбутнього модульного будиночка.

Подробиці читайте у нашій статті: У Вигодянській громаді волонтери підготували майданчик для модульного будиночка.

Поділитись:

Один коментар до “В Одеському районі дві родини залишились без даху над головою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В селі Вигода на Одещині з’явились дорожні дзеркала
Наступний запис У Вигодянській громаді член сім’ї військового може отримати допомогу на тверде паливо
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: