В Одеській області створюють оборонні фортифікації від росії

Триває російсько-українська війна. На території Одеської області створюють, оновлюють та зміцнюють оборонні фортифікації. Активно будуються споруди, встановлюються загороджувальні рубежі – «зуби драконів», протитанкові рви та інші не вибухові загородження.

Про це повідомляє Одеська обласна військова адміністрація.

На роботах задіяно близько 150 осіб та 80 одиниць різної техніки.

– І наша задача в цій війні – не дати ворогу захопити нові території, вибивати окупантів із захоплених земель. Ми бачимо скільки зроблено Силами оборони, аби відкинути ворога якомога далі від Одещини. Але ми маємо бути свідомі, що країна-агресорка продовжує збирати потенціал і не зупиняється в просуванні своїх терористичних планів.,

– зокрема зазначають в ОВА.

Оновлення

24 березня, начальник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що на території області вже встановлено більше 5000 одиниць бетонних пірамід – пасток для ворожої техніки.

Сучасні фортифікації передбачають систему траншей, бліндажів та інших укриттів як для особового складу, так і техніки. Будівництво на Одещині йде у відповідності до військової доцільності, планування Міноборони та інженерним нормам. Окопи захищені від протікання гідроізоляцією, укріпленні деревиною та насипом,

– пише Олег Кіпер.
Фото: Одеська ОВА

31 березня, в Одеській ОВА написали, що генпідрядники щоденно виготовляють більше 6000 бетонних пірамід з яких встановлюються системи перешкод.

Зазначається, що під час робот йде дотримання завдань, поставлених військовими. Будівництво захисних інженерних споруд триває відповідно до планів Міністерства оборони, враховуючи особливості рельєфу місцевості.

Для забезпечення прозорості та контролю за роботами, залучені 15 незалежних експертів з технічного нагляду.

повідомляють в обласній військовій адміністрації.
Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В Одеській області оголосили день жалоби – 16 березня
Наступний запис У Вигодянській громаді волонтери підготували майданчик для модульного будиночка
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: