На станції Вигода спіймали крадіїв палива, яке зливали з тепловоза (відео)

На залізничній станції Вигода в Одеському районі спіймали угруповування крадіїв палива на транспорті. Дизель зливали прямісінько з маневрового тепловоза “чмуха” Одеської залізниці.

Про це 05 квітня повідомила поліція Одеської області. На відео затримання видно, що події розгорнулись біля вокзалу ст. Вигода.

Схему незаконного збагачення розробили машиніст ЧМЕЗ разом із помічником. Під час руху на тепловозі, вони телефонували двом своїм спільникам та домовлялися про обумовлене місце. Ті своєю чергою під’їжджали автомобілем та забирали каністри з паливом, що зливали залізничники.

Правоохоронці затримали чотирьох учасників групи під час крадіжки 200 літрів дизеля.

Їм повідомили про підозру в крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. За ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також правоохоронці провели обшуки в місцях де мешкають та працюють затримані. Вилучили службову документацію, мобільні телефони, “чорнові записи”, ємності з паливно-мастильними матеріалами, порожні каністри та два автомобілі.

Зазначається, що підозрювані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи проводились за підтримки Одеського регіонального управління Департаменту корпоративної безпеки; центру інновацій, технічного розвитку та менеджменту якості АТ “Укрзалізниця”. Також долучилось керівництво локомотивного депо “Подільськ”.

Працівники відділення поліції № 3 Одеського райуправління поліції № 1 продовжують слідство під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури.


Читайте також:

Неподалік Паліївки на Одещині спіймали рибалок-браконьєрів

В Одеському районі правоохоронці запобігли замовному вбивству

В Теплодарі на Одещині спіймали двох наркоділків

Поділитись:

Один коментар до “На станції Вигода спіймали крадіїв палива, яке зливали з тепловоза (відео)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис У Вигодянській громаді оптимальний рівень спроможності – цифри
Наступний запис Мешканці Одещини просять присвоїти Героя України поліцейському Андрію Боярському
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: