Мешканці Одещини просять присвоїти Героя України поліцейському Андрію Боярському

Мешканці Одещини просять присвоїти звання Герой України поліцейському Андрію Боярському із села Великий Дальник. Рятуючи поранених, правоохоронець загинув 15 березня під час ракетного удара рф по Одесі.

Така петиція оприлюднена 04 квітня на офіційному інтернет-представництві Президента України. За декілька днів вона набрала понад 2,5 тисячі підписів.

Андрій Боярський, 15 березня після першого ракетного удару в Одесі незважаючи на смертельне поранення до останього надавав допомогу потерпілим побратимам.

Як пишуть в мережі, починаючи з травня 2023 року військовий на псевдо “Ревізор” служив старшим інспектором відділу моніторингу в штурмовому полку “Цунамі”. Це воєнізований підрозділ в Департаменті поліції особливого призначення “ОШБ НПУ “Лють”.

Андрій Валерійович народився 16 червня 1993 року у Великому Дальнику Одеського району де виріс і закінчив сільську школу. Вищу освіту здобув у Харківському інституті внутрішніх справ. З 2014 по 2023 роки працював спочатку слідчим, а потім старшим слідчим в Біляївському райвідділку поліції. У 2021 році отримав звання капітан поліції.

В нього залишилися дружина, трьох місячна донька, батьки, рідні і друзі.

18 березня тридцятирічного Андрія Боярського поховали в місті Біляївка на кладовищі де є Алея Слави. Того дня в Біляївській міській територіальній громаді оголосили Днем жалоби.

Зазначимо, що електронна петиція Президентові України розглядається за умови збору на її підтримку не менш як 25 тисяч підписів громадян. Термін для збору підписів не більше трьох місяців з дня оприлюднення.

Якщо Ви вважаєте що Андрій Боярський достойний присвоєння звання Герой України (посмертно), тоді переходьте на сторінку петиції №22/223546-еп, авторизуйтесь та залишайте свій відкритий підпис: petition.president.gov.ua/,

Поділитись:

Один коментар до “Мешканці Одещини просять присвоїти Героя України поліцейському Андрію Боярському

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис На станції Вигода спіймали крадіїв палива, яке зливали з тепловоза (відео)
Наступний запис Сім’я Курманевичів — віковий родовід історії села Вигода
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: