На Одещині в селі Секретарівка розслідують можливе розбещення неповнолітніх

В Одеському районі поліція розслідує розбещення неповнолітніх, яке могло трапитись в селі Секретарівка Вигодянської територіальної громади. Цю інформацію Вигода.Інфо підтвердили правоохоронці.

Кримінальне провадження за частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України відкрили в райуправлінні поліції № 2 ГУНП в Одеській області.

Це розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій до дітей віком до 14 років. Також за цією частиною можуть інкримінувати розпусту щодо малолітніх вчинену членами сім’ї чи близькими родичами, особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього.

Уразі встановлення злочину та подальшого вироку суду, санкцією статті передбачається позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Ще може бути втрата права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Наразі триває досудове розслідування працівниками правоохоронних органів. Як повідомляють місцеві, в селі Секретарівка вже проводились необхідні слідчі заходи.

Розбещення неповнолітніх – це процес впливу на дітей з метою введення їх у сексуальні стосунки або сексуальну експлуатацію. Форма насильства, коли доросла людина використовує свій авторитет або психологічний тиск для здійснення сексуальних дій з неповнолітнім. Злочин є серйозним порушенням прав дитини та може мати важкі наслідки для її фізичного, психічного та емоційного стану.

Що стосується мережі інтернет, то в одному із Телеграм каналів 13 грудня з’явилась інформація стосовно цієї події. Як йдеться в дописі, напередодні до поліції звернулась 40-літня жителька Секретарівки із заявою на водія шкільного автобуса. В месенджері пишуть, що водій запрошував 13-річного сина жінки до себе додому пити пиво де торкався за геніталії дитини й змушував торкати свої. Заявник начебто стверджує, що в неї є відеопідтвердження цьому, а також серед потерпілих ще постраждали як мінімум троє учнів школи.

Зазначимо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте також:

В Одеському районі виявили тіла двох зниклих дітей

В селі Вигода на Одещині собака покусала малолітню дівчинку

Поділитись:

Один коментар до “На Одещині в селі Секретарівка розслідують можливе розбещення неповнолітніх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис В небі над Одещиною знищили 32 дрони – уламки впали на місто (фото)
Наступний запис Перейменування Космонавтів: в селі Вигода провели подворовий обхід на вулиці
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: