В Одеській області лікарню залізничників передали у власність громади

Сьогодні, 4 серпня відбулось засідання позачергової сесії Одеської обласної ради VIII скликання. Лікарню залізничників з держвласності прийнято у власність громади Одещини.

Як йдеться на сторінці облради у соцмережі Facebook – на пленарному засіданні прийняли сім рішень.

Депутати надали згоду на прийняття майна Одеської клінічної лікарні, яка знаходиться на залізничному транспорті філії «Центр охорони здоров’я» АТ «Укрзалізниця».

Медзаклад прийняли з державної власності у спільну власність громад населених пунктів Одеської області.

Також під час сесії були підтримані питання, пов’язані з регулюванням земельних правовідносин КНП «Одеський обласний очний шпиталь інвалідів війни» та КНП «Одеський регіональний клінічний протипухлинний центр».

Зазначається, що на сесії підтримали відкликання депутата обласної ради Олега Каптура за народною ініціативою. Новообраним депутатом став Олександр Ворохаєв.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Психологині радять як спілкуватися з військовими, які щойно прибули з фронту
Наступний запис Одеських енергетиків нагородили державними нагородами
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: