На Одещині доступна освітньо-грантова програма “Міцність”

В Одеській області доступна освітньо-грантова програма “Міцність”, де підприємці мають змогу отримати 3000 $ на підтримки свого бізнесу. Про це повідомляє “Вигода.Інфо” з посиланням на Міністерство цифрової трансформації України.

Як йдеться, влада сприяє постраждалим внаслідок широкомасштабної війни. В Україні 60 малих і середніх компаній отримають можливість пройти навчання та отримати фінансову допомогу для відновлення своєї діяльності.

Окрім Одеської області, програма також доступна для бізнесів з Харківщини та Дніпропетровщини.

Підприємці із зазначених областей зможуть брати участь у воркшопах, майстер-класах, лекціях та семінарах. Учасники матимуть змогу вдосконалити свої навички у сферах планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, розвитку інновацій, психологічної стійкості та інших важливих аспектів.

Для участі у програмі “Міцність” необхідно долучитись офлайн у центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі та Кривому Розі. Або в режимі онлайн від центру Дія.Бізнес у Харкові.

По завершенні програми буде обрано 20 підприємств, які представляють найбільш передові ідеї щодо відновлення своєї діяльності. Ці компанії отримають підтримку у розмірі 3000 американських доларів. Кошти мають витратити для придбання нового обладнання, ремонту приміщення, закупівлі сировини та інших необхідних витрат, спрямованих на розвиток їх бізнесу.

Заявки, для участи можна подати до кінця доби 8 вересня, за прямим посиланням: business.diia.gov.ua/

Цю освітньо-грантову програму організувала мережа центрів підтримки підприємництва Дія.Бізнес. Також була отримана підтримка від Міністерства цифрової трансформації України та держустанови “Офіс з розвитку підприємництва та експорту”. Ініціатива реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри” (UCBI).

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

офлайн Попередній запис В Петрівській гімназії набирають учнів на офлайн навчання
рекорд Наступний запис На Одещині температура повітря може досягти 33-38°С
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: