Крука

Юрія Крука звільнили: Уряд погодив нового голову Одеської РДА

Уряд погодив призначення нового голови Одеської районної державної (військової) адміністрації та звільнення нинішнього. Замість Юрія Крука посаду займе колишній правоохоронець Олександр Гринчак.

Про це повідомляє “Вигода.Інфо” з посиланням на представника Кабінету Міністрів України у ВРУ Тараса Мельничука.

Новим головою адміністрації району планується призначити Олександра Васильовича Гринчака. Скоріш за все, це колишній керівник департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Олександр Гринчак, полковник поліції народився 17 липня 1978 року на Львівщині. В органах МВС працює з 1995 року. Свого часу очолював відділ боротьби зі злочинами у сфері інформаційних систем Департаменту захисту економіки. Також він був першим заступником начальника Департаменту кіберполіції. У жовтні 2019 року його призначили керівником Департаменту кіберполіції.

Ще на початку липня в інтернеті з’явився документ, у якому начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер пропонував Офісу Президента України звільнити з посади голову Одеської районної адміністрації Юрія Крука.

Тоді прессекретарка Олега Кіпера повідомила, що глава ОВА розглядає можливість звільнення всіх керівників районних адміністрацій, включаючи Юрія Крука.

27 лютого 2021 року Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Юрія Крука головою Одеської районної державної адміністрації Одеської області. З того часу він керує районною адміністрацією вже маже 2,5 роки. Він є сином впливового лідера морської сфери в Україні, Юрія Крука, а також братом колишнього заступника міністра, В’ячеслава Крука.

До цього, починаючи з 2015 року, Юрій Крук працював депутатом Одеської міськради сьомого скликання, представляючи Політичну партію “Довіряй ділам”. Також був членом постійної депутатської комісії з питань транспорту, дорожнього господарства, зв’язку та морегосподарського комплексу.

Починаючи з 15 листопада 2016 року, Юрій Крук обіймав посаду заступника міського голови у Чорноморську. З 2018 року він також виконував обов’язки віцепрезидента всеукраїнської ГО “Український союз промисловців і підприємців”.

Зазначимо, що раніше Президент України Володимир Зеленський також призначив нового голову Болградської районної державної адміністрації – Михайла Шафраненка, який перед цим обіймав посаду першого заступника голови Ізмаїльської районної державної адміністрації.

Поділитись:

Один коментар до “Юрія Крука звільнили: Уряд погодив нового голову Одеської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

акумулятор Попередній запис Вигодянцям-захисникам на Донецькому напрямку потрібний акумулятор на авто
Кузьми Скрябіна Наступний запис В Одесі відбудеться пам’ятний концерт до 55-річчя Героя України Кузьми Скрябіна
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: