У селі Вигода на Одещині анонсували запуск роботи дитсадка “Вишенька”

Підвал переобладнали під найпростіше укриття: у селі Вигода на Одещині анонсували відновлення роботи дитячого садка “Вишенька”. З 01 червня заклад дошкільної освіти ясла-садок планує запрацювати знову, проте неповний робочий день лише до 12:00 години.

Про це повідомляють на сайті Вигодянської сільради. Там зокрема йдеться, що дитсадок готовий прийняти вашу малечу знову.

— Встигніть зареєструватися в електронній черзі! Реєстрація вже відкрита, тож не гайте часу! Скористайтеся зручною онлайн системою ІСУО для швидкої та простої реєстрації: https://reg.isuo.org/preschools,

– пишуть у сільраді.

Відмітимо, що вкінці минулого року в дитсадку села Вигода закінчили поточний ремонт підвалу, який переобладнали під найпростіше укриття. Будівельні роботи виконав ФОП Григорчак В.С. і коштували вони місцевому бюджету понад 298 тис. гривень. Місяць тому у підвалі закладу ще мали встановити протипожежне устаткування. Мова про системи пожежної сигналізації, керування евакуюванням та центрального пожежного спостерігання. Вартість даних робіт склала більш ніж 38 тис. гривень, їх виконувало ПП “АПС СЕРВIС-ПIВДЕНЬ”.

Також, профільне управління освіти раніше замовляло виготовлення проєктно-кошторисної документації й проходження експертизи на нове будівництво спільного укриття для вигодянського дитсадка та школи. Проєкт зробили у ТОВ “Таурi Iнжинiринг” ще в кінці 2023 року і його вартість скала понад 341 тис. гривень.


Як скористатись системою ІСУО?


Читайте більше:

На Одещині планують нове будівництво укриття біля Березанської гімназії

З підвалу Біляївської лікарні зробили укриття

Підвал Вигодянського ліцею на Одещині відповідає вимогам найпростішого укриття

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередній запис Прокурор вважає протиправною бездіяльність Вигодянської сільради на Одещині — захист дітей
Наступний запис У Вигодянській громаді жителям 75+ видадуть продуктові набори
Закрити

Вигода.Інфо

— медіа, що бере свій початок при створенні першої та єдиної інтернет-спільноти громадської ініціативи, яка своєю чергою об'єднала не лише жителів села Вигода на Одещині, але й з навколишніх населених пунктів.

Інформаційний та краєзнавчий проєкт "Жителі села Вигода" був заснований місцевим мешканцем Євгеном Волосєвичем та розпочинає свою історію в одній із соцмереж —

01 листопада 2008 року

Євген Волосєвич, редактор медіа "Вигода.Інфо"

Стрімко з роками росла кількість підписників та різні майданчики представлення спільноти, зокрема Facebook, YouTube, Blogger, Instagram, Viber, WhatsApp та Telegram.

У серпні 2023 року запущено офіційний Вебсайт - vygoda.info/, а до цього інтернет-спільнота зазнає ребрендингу у формат медіа з новою назвою "Вигода.Інфо".

Ми безперебійно працюємо вже 15 років

Кількість фоловерів сягає 17 тисяч

Назва "Жителі села Вигода" та формат інтернет-спільноти зберігся в окремій загальнодоступній групі на платформі Facebook та у месенджері Viber.


28 вересня 2023 року "Вигода.Інфо", як онлайн-медіа зареєстровано Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.

Ідентифікатор в Реєстрі суб’єктів у сфері медіа:

R40-01424

Редактор:


Якщо Ви маєте інформацію, пропозиції та запитання - пишіть нам зручним, для Вас способом:

Е-скринька: media@vygoda.info

Fb Messenger: VygodaInfo

Telegram: @evolosevich


Підписуйтесь на нас у соцмережах: